3ος Αγώνας Δρόμου του Τσίπουρου - Ροδοχώρι

Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά 30-11-2013 πραγματοποιήθηκε ο Δρόμος του Τσίπουρου με μεγάλη επιτυχία τον οποίο επιμελήθηκε και διεκπεραίωσε ο συντοπίτης μας και συναθλητής Γιώργος Τσαγκεράς .

Συγκέντρωσε μερικούς από τους κορυφαίους έλληνες δρομείς του ορεινού τρεξίματος αλλά και ασφάλτινους με την συμμετοχή πέντε κορυφαίων σπαρταθλητών και πολλών μαραθωνοδρόμων που περιλαμβάνονται στους 100 καλύτερους για φέτος.

Ο αγώνας είναι πρωτότυπος και δίνει ιδιαίτερη σημασία στην μετά τον αγώνα επικοινωνία μεταξύ των αθλητών και περιλαμβάνει ξενάγηση και ενημέρωση σε τοπικό οινοποιείο που προσφέρεται κρασί ανωτέρας ποιότητας καθώς και παραδοσιακές τοπικές λιχουδιές προερχόμενες από την ποντιακή παράδοση. Στην συνέχεια το γλέντι μεταφέρεται σε παρακείμενο παραδοσιακό αποστακτήριο τσίπουρου, όπου και έγιναν οι απονομές, Ακολούθησαν χοροί από τους δρομείς και στην συνέχεια ζωντανή ποντιακή μουσική από τον Ηλία Παναγιωτίδη ένα λυράρη ταλέντο μόλις 15 χρονών. Δύο μικρούληδες μόλις 7 ετών μας χόρεψαν και τον πυρρίχιο χορό.

Συνεχίστηκε το πρόγραμμα με ντουέτο κιθάρας από τον Κιλιντάρη τον Γιάννη και τον Ζώη τον Πολυζωϊδη ερασιτέχνες μουσικοί φίλοι αλλά και δρομείς. Η παρέα τερμάτισε μετά τις 21.00. Απο τον ΣΕΒΑΣ Νάουσας διακρίθηκαν στην κατηγορία τους οι Κώστας Σακελλάρης μαζί με τον Στέλιο Πετρακιδη 1οι στην κατηγορία τους και 6- 7 Γενικής και Χαρίλαος Παπουτσής 3ος κατηγορίας και 13ος Γενικής . Την αποστολή του συλλόγου συνόδευε και ο παλιός μαραθωνοδρόμος πρωταθλητής Ελλάδος Κυριακός Λαζαρίδης. 

Βρίσκεστε εδώ: Αρχική Αγωνες - Φωτογραφιες Διοργανώσεις - 2013 3ος Αγώνας Δρόμου του Τσίπουρου στο Ροδοχώρι