13ος Δρόμος Θυσίας - Αποτελέσματα - Φωτογραφίες

home thisias new

Το Σάββατο 18 Απριλίου πραγματοποιήθηκε o θεσμοθετημένος αθλητικός αγώνας «ΔΡΟΜΟΣ ΘΥΣΙΑΣ», τον οποίο διοργανώνει ο Δήμος Ηρωικής Πόλης Νάουσας στο πλαίσιο εορτασμού της 193ης επετείου του Ολοκαυτώματος της πόλης με ελεύθερη συμμετοχή για όλους, αθλητές και μη. 500 περίπου αθλητές όλων των ηλικιών συμμετείχαν στον αγώνα με αφετηρία και τερματισμό το δημοτικό στάδιο της Νάουσας.

pdf13ος Δρόμος Θυσίας 5 Km Run Ranking 1.pdf

pdf13ος Δρόμος Θυσίας 10 Km ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 10 Km.pdf

pdf13ος Δρόμος Θυσίας 5 Km Run Ranking 1.pdf

xlsx13ος Δρόμος Θυσίας ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 10 Km.xlsx

 

Συγκεκριμένα, η εκκίνηση του «13ου Δρόμου Θυσίας» δόθηκε ώρα 5:00μ.μ. από το Δημοτικό Στάδιο Νάουσας και περιελάμβανε τρείς (3) διαδρομές, που είναι οι εξής: Η παιδική διαδρομή, είναι απόσταση 600 και 1000μ, εντός του Δημοτικού Σταδίου (στίβο) και θα συμμετείχαν οι μαθητές-τριες των Δημοτικών Σχολείων του Δήμου Νάουσας. Κλασική διαδρομή, είναι απόσταση 5.000μ. και διέρχεται από ιστορικά μνημεία, αξιοθέατα, παραδοσιακές γειτονιές και κεντρικούς δρόμους της πόλης.

Η μεγάλη διαδρομή, είναι απόσταση 10000μ. και διέρχεται από κεντρικούς δρόμους, το άλσος Αγίου Νικολάου και αξιοθέατα της πόλης.Ο ΣΕΒΑΣ Νάουσας συμμετείχε στην προσπάθεια του δήμου Νάουσας αθλητικά και διοργανωτικά με την βοήθεια των μελών του , παραθέτουμε φωτογραφικό υλικό του αγωνα,

Πατήστε τον Σύνδεσμο Σέβας Νάουσας Facebook για περισότερες φωτογραφίες

 

Βρίσκεστε εδώ: Αρχική Αγωνες - Φωτογραφιες Συμμετοχές - 2015 13ος Δρόμος Θυσίας - Αποτελέσματα - Φωτογραφίες