4ος Φιλίππειος δρόμος 2015

filipios 2015c

Κοντά στους 800 ήταν οι δρομείς συμμετείχαν και φέτος στον 4ο Φιλίππειο Δρόμο, από τους Βασιλικούς Τάφους στη Βεργίνα, έως την πλατεία Δημαρχείου Βέροιας, απόσταση 14.6 χιλιομέτρων, το πρωί της Κυριακής (13/12). Η ηλιόλουστη μέρα, σε συνδυασμό με την άρτια διοργάνωση και το αναπτυγμένο αθλητικό πνεύμα, συνετέλεσαν ώστε ο 4ος Φιλίππειος Δρόμος να ξεπεράσει κάθε προηγούμενο και να χαρακτηριστεί, δικαίως, ως ένας θεσμός και μάλιστα επιτυχημένος, στην περιοχή. Επιπλέον, φέτος υπήρξε και μία δεύτερη, μικρότερη διαδρομή, ενός χιλιομέτρου από την οδό Πιερίων έως την πλατεία Δημαρχείου. 300 μέτρα πριν τον τερματισμό (στην διασταύρωση Μητροπόλεως - Εληάς - Βενιζέλου) τυμπανιστές έπαιξαν ρυθμούς, εμψυχώνοντας τους δρομείς που όδευαν προς τον τερματισμό.

xlsx Αποτελέσματα και χρόνοι

Με τον σύλλογο του ΣΕΒΑΣ ΝΑΟΥΣΑΣ έλαβαν μέρος οι, Γκαντός Δρόσος, Γκαντός Θωμάς, Κοτζιάμπασης Ζαχαρίας, Μάντσιου Ελένη, Μέσκος Γεώργιος , Μπιλιούρης Γεώργιος, Μπιτέρνας Δημήτριος, Παπαγιάννης Χρήστος , Παπουτσής Χαρίλαος, Παππάς Χρήστος, Παρίζας Βαγγέλης, Πετρακιδης Στέλιος, Τσιάτσιος Χρήστος, Σακελλάρης Κώστας, Φραγκοτσινός Γεώργιος, και ο Χατζηιωάννου Θωμάς.

Την πρώτη θέση στην κατηγορία του απέσπασε ο Γκαντός Θωμάς, την δεύτερη ο Παρίζας Βαγγέλης και την τρίτη ο Παπαγιάννης Χρήστος.Επίσης συμμετοχή είχαμε στον 10 χειμωνιάτικο Ενιπέα, αγώνα ορεινού τρεξίματος με μήκος διαδρομής 23 km , μέσα σε μια γιορτινή ατμόσφαιρα με 470 αθλητές . Η διαδρομή του αγώνα είχε αφετηρία και τερματισμό το Λιτόχωρο Πιερίας και διέσχιζε το φαράγγι του Ενιπεα. Με τον ΣΕΒΑΣ ΝΑΟΥΣΑΣ αγωνίστηκε ο Κωνσταντίνος Παριζας τερματίζοντας 6ος στην κατηγορία 50+. Στον αγώνα τερμάτισαν 438 αθλητές.

Βρίσκεστε εδώ: Αρχική Αγωνες - Φωτογραφιες Συμμετοχές - 2015 4ος Φιλίππειος δρόμος 2015