Ο νυχτερινός της Θεσσαλονίκης 2016

sevas n

21.000 χαμόγελα και η ενέργεια της Protergia φώτισαν τη Θεσσαλονίκη, στο μεγαλύτερο νυχτερινό πάρτι δρόμου της χώρας. Την ωραιότερη δρομική εμπειρία της ζωής τους έζησαν περισσότεροι από 21.000 δρομείς κάθε ηλικίας, από 12 έως 95 ετών, οι οποίοι συμμετείχαν στον Protergia 5ο Διεθνή Νυχτερινό Ημιμαραθώνιο Θεσσαλονίκης που θα μείνει αξέχαστος για τα ρεκόρ που τον συνόδευσαν, αλλά ακόμα περισσότερο για τις συγκινήσεις που πρόσφερε στους συμμετέχοντες!
Πρωταθλητές των μεγάλων αποστάσεων, Ολυμπιονίκες διαφόρων αθλημάτων, Παραολυμπιονίκες, άτομα με αναπηρίες, προσωπικότητες της πόλης και ολόκληρης της χώρας, καθώς και μαθητές, απόλαυσαν τη χαρά της συμμετοχής τους σε μία άδεια από αυτοκίνητα Θεσσαλονίκη

, γεμάτη ήχο και χρώμα, που προσέφερε η παρουσία έξι σχημάτων ζωντανής μουσικής και τεσσάρων ραδιοφωνικών σταθμών. Η υψηλών προδιαγραφών διαδρομή, οι ιδανικές καιρικές συνθήκες και η ενθουσιώδης ατμόσφαιρα ήταν τα στοιχεία που προσέδωσαν ξεχωριστή απόλαυση στους συμμετέχοντες, δίνοντάς τους τη δυνατότητα να κάνουν το προσωπικό τους ρεκόρ.
Από την πόλη μας με τον σύλλογο του ΣΕΒΑΣ ΝΑΟΥΣΑΣ έλαβαν μέρος στον Ημιμαραθώνιο οι ΠΕΤΡΑΚΙΔΗΣ ΣΤΕΛΙΟΣ, ΠΑΠΟΥΤΣΗΣ ΧΑΡΙΛΑΟΣ, ΜΠΙΛΙΟΥΡΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ , ΠΑΡΙΖΑΣ ΚΩΣΤΑΣ, ΚΟΤΖΙΑΜΠΑΣΗΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ, ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΚΩΣΤΑΣ και ΓΚΑΝΤΟΣ ΔΡΟΣΟΣ. Στα 5.000μ οι ΣΑΚΕΛΛΑΡΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ , ΦΡΑΓΚΗΣ ΘΩΜΑΣ και ΠΑΡΙΖΑ ΙΦΙΓΕΝΙΑ. Να σημειώσουμε ότι ο ΦΡΑΓΚΗΣ ΘΩΜΑΣ τερμάτισε 3ος στην κατηγορία του.

Βρίσκεστε εδώ: Αρχική Αγωνες - Φωτογραφιες Συμμετοχές 2016 Ο νυχτερινός της Θεσσαλονίκης 2016