members front

Στην οικογενειακή ταβέρνα «ΣΟΥΡΑ ΣΟΥΠΑ ΚΑΙ ΚΑΦΕ » πραγματοποιήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου 4/2/2017 η κοπή της βασιλόπιτας του Συνδέσμου Ελλήνων Βετεράνων Αθλητών Στίβου Νάουσας, παρουσία του Αντιδημάρχου αθλητισμού και παιδείας Στέλλιου Δάγγα, αθλητών και φίλων του Συλλόγου.
Στον σύντομο χαιρετισμό του ο πρόεδρος του ΣΕΒΑΣ Νάουσας Κώστας Σακελλάρης, συνεχάρη τους αθλητές για τις επιδόσεις τους, ευχόμενος έναν καλό χρόνο, ευχαρίστησε ιδιαιτέρως τα μέλη, Γεώργιο Μπιλιούρη για την παραχώρηση της αίθουσας, τον Κώστα Δημητρίου για τη βασιλόπιτα και τους Παναγιώτη Λυκοκώστα, Χρήστο Σόφκο και Στέργιο Λιούμη με μουσικό πρόγραμμα το οποίο προσέφεραν αφιλοκερδώς. Το φλουρί της βασιλόπιτας έτυχε ο πρόεδρος του συνδέσμου Κώστας Σακελλάρης και στους φίλους η Ελένη Ψαθά.

Διαβάστε περισσότερα: Η ΚΟΠΗ ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ ΤΟΥ Σ.Ε.Β.Α.Σ ΝΑΟΥΣΑΣ

foto03n fil

Με τέλειες καιρικές συνθήκες ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου ο 5ος Φιλίππειος δρόμος (Βεργίνα – Φράγμα Αλιάκμονα – Βέροια) 14,6 km. Μία διοργάνωση που δεν είχε να ζηλέψει τίποτε από μεγάλες και διεθνείς διοργάνωσεις. 820 δρομείς στήθηκαν στην γραμμή εκκίνησης ενώ 1150 ήταν οι εγγραφές.160 εθελοντές συνετέλεσαν ώστε να γίνει μία όμορφη διοργάνωση , ηταν μια άρτια διοργάνωση αγώνα σ' όλα τα επίπεδα, η μεγάλη συμμετοχή των αθλητών σχεδόν απ' όλη την Ελλάδα και τη συμμετοχή του κόσμου, που παρακολούθησε τον αγώνα με μεγάλο ενδιαφέρον

Διαβάστε περισσότερα: 5ος Φιλίππειος δρόμος - 2016

front final edit

Ολοκληρώθηκε ο 34ος Μαραθώνιος της Αθήνας και έσπασε όλα τα ρεκόρ συμμετοχών, θα μείνει στην ιστορία γι αυτό ως ο καλύτερος όλων των προγενέστερων με 50.000 δρομείς από 105 χώρες. Φέτος η κλασική διαδρομή είχε επετειακό χαρακτήρα καθώς συμπληρώνονται 120 χρόνια από τον πρώτο Μαραθώνιο και την έναρξη των Σύγχρονων Ολυμπιακών Αγώνων.
Από την πόλη μας με τον σύλλογο του ΣΕΒΑΣ Νάουσας έλαβαν μέρος στον Μαραθώνιο οι, Τσιάτσιος Χρήστος , Σακελλάρης Κώστας , Παπουτσής Χάρις , Τσακγερας Γιώργος και Παππάς Χρήστος Στα 5.000 μ ο Κοτζιαμπασης Ζάχος

Διαβάστε περισσότερα: 34ος Μαραθώνιος της Αθήνας

sevas n

21.000 χαμόγελα και η ενέργεια της Protergia φώτισαν τη Θεσσαλονίκη, στο μεγαλύτερο νυχτερινό πάρτι δρόμου της χώρας. Την ωραιότερη δρομική εμπειρία της ζωής τους έζησαν περισσότεροι από 21.000 δρομείς κάθε ηλικίας, από 12 έως 95 ετών, οι οποίοι συμμετείχαν στον Protergia 5ο Διεθνή Νυχτερινό Ημιμαραθώνιο Θεσσαλονίκης που θα μείνει αξέχαστος για τα ρεκόρ που τον συνόδευσαν, αλλά ακόμα περισσότερο για τις συγκινήσεις που πρόσφερε στους συμμετέχοντες!
Πρωταθλητές των μεγάλων αποστάσεων, Ολυμπιονίκες διαφόρων αθλημάτων, Παραολυμπιονίκες, άτομα με αναπηρίες, προσωπικότητες της πόλης και ολόκληρης της χώρας, καθώς και μαθητές, απόλαυσαν τη χαρά της συμμετοχής τους σε μία άδεια από αυτοκίνητα Θεσσαλονίκη

Διαβάστε περισσότερα: Ο νυχτερινός της Θεσσαλονίκης

5os lazxxzz

Στα πλαίσια της εβδομάδα αθλητικών δράσεων του Δήμου Ηρωικής Πόλεως Νάουσας 29-4 Σεπτεμβρίου 2016 ο ολοκληρώθηκε με επιτυχία ο 5ος Ορεινός Ημιμαραθώνιος Βερμίου με εκκίνηση καιτερματισμό στο πανέμορφο άλσος του Αγίου Νικολάου Νάουσας. Για πρώτη χρονιά είχαμε συνδιοργάνωση του ΣΕΒΑΣ Νάουσας με τον Δήμου Νάουσας τον σύλλογο στίβου Γ.Ε.Ν. και τον Ε.Ο.Σ. Νάουσας . Τα έσοδα του αγώνα θα διατεθούν για ιατρική αποκατάσταση του Μαραθωνοδρόμου Κυριάκου Λαζαρίδη (Kerk) Ευχαριστούμε όλους τους εθελοντές , χορηγούς και τα μέλη του συλλόγου μας τα οποία συνέβαλαν στην άρτια διεξαγωγή του αγώνα ,επίσης τους αθλητικούς, Δείτε εδώ τα  xlsΑποτελέσματα.xls

Διαβάστε περισσότερα: Με επιτυχία ο 5ος Ορεινός Ημιμαραθώνιος Βερμίου

vermio188

Εβδομάδα αθλητικών δράσεων Δήμου Ηρωικής Πόλεως Νάουσας 29-4 Σεπτεμβρίου 2016
 Οικονομική υποστήριξη του Μαραθωνοδρόμου Κυριάκου Λαζαρίδη (Kerk)

Ο ΣΕΒΑΣ Νάουσας συνδιοργανώνει με τον Δήμου Νάουσας , τον σύλλογο στίβου Γ.Ε.Ν. και τον Ε.Ο.Σ. Νάουσας τον Αγώνα Δρόμου Βουνού με την ονομασία, « 5ος Ορεινός Ημιμαραθώνιος Βερμίου », στο άλσος του Άγιου Νικόλαου Νάουσας . Διαδρομή
Ο αγώνας εντάσσετε για Πρώτη χρονιά στην «Εβδομάδα αθλητικών δράσεων του Δήμου Νάουσας»  Φόρμα Εγγραφής

 

Διαβάστε περισσότερα: 5ος Ορεινός Ημιμαραθώνιος Βερμίου

santa run 2015 edit

Ο Δήμος Νάουσας σε συνεργασία με αθλητικούς και πολιτιστικούς συλλόγους της πόλης διοργανώνουν τον 2ο «Naoussa Santa Run» απόστασης περίπου 1.500 μ. που θα διεξαχθεί την Τρίτη 29 Δεκεμβρίου 2015 και ώρα 20:00 το απόγευμα με αφετηρία την Πλατεία Καρατάσου.
Ο διεθνής θεσμός διεξήχθη πέρσι για πρώτη φορά με επιτυχία στη Νάουσα και συνεχίζεται και την φετινή χρονιά. Οι συμμετέχοντες δρομείς θα είναι ντυμένοι με στολές του Αϊ Βασίλη σε έναν αγώνα συμβολικού χαρακτήρα χωρίς χρονομέτρηση, αφού στόχος της διοργάνωσης είναι η δημιουργία χριστουγεννιάτικης ατμόσφαιρας στο κέντρο της πόλης. Η εκδήλωση θα διανθιστεί με χριστουγεννιάτικα χάπενινγκς και πολλές εκπλήξεις.

Πληροφορίες: Γραφείο Πολιτισμού και Αθλητισμού Δήμου Νάουσας, (τηλ.: 23323 50338 & 50360), Σ.Ε.Β.Α.Σ. Νάουσας (κ. Κων/νος Σακελλάρης), τηλ.: 6974 48197.

Διαβάστε περισσότερα: 2ο Naoussa Santa Run

high jump 237

Πραγματοποιήθηκαν το διήμερο 18 -19 Σεπτεμβρίου 2015 στο Εθνικό Καυταντζόγλειο στάδιο οι 25οι Βαλκανικοί αγώνες βετεράνων στίβου, με τη συμμετοχή αθλητών από 11 χώρες. Από το Σέβας Νάουσας πήραν μέρος και διακρίθηκαν οι αθλητές: Μάντσιου Ελένη 3η στα 200μ, Μπιλιούρης Γιώργος 2ος στο ύψος και 3ος στο μήκος, Αποστολίδης Δημήτριος 7ος στα 400μ και Κοτζιάμπασης Ζάχος 11ος στα 1500μ.

mourikios248

Στις 23 Αυγούστου 2015 πραγματοποιήθηκε ο 8ος Μουρίκιος αγώνας ορεινού τρεξίματος στο Εμπόριο Πτολεμαϊδας, μια τοποθεσία με πλούσια φυσική ομορφιά και φιλόξενους ανθρώπους. Ως αποτέλεσμα η όλη διοργάνωση ήταν άψογη. Στον αγώνα συμμετείχαν απο τον ΣΕΒΑΣ Νάουσας το ζεύγος Κωνσταντίνος και Ιφιγένεια Παρίζα. Ο Κωνσταντίνος συμμετείχε στη διαδρομή των 25 χλμ. τερματίζοντας στην 4η θέση στην κατηγορία του και στην 27η της γενικής με χρόνο 2.33'.07".

Διαβάστε περισσότερα: 8ος Μουρίκιος αγώνας ορεινού τρεξίματος στο Εμπόριο Πτολεμαϊδας

askio orinos248

Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 9-8-2015 στο όρος Άσκιο (Κοζάνης) ο 8ος ορεινός αγώνας τρεξίματος μήκους 19 χλμ με αφετηρία και τερματισμό το ορεινό χωριό Νάματα. Στον αγώνα αυτόν που χαρακτηρίζεται ως ιδιαίτερα απαιτητικός -καθώς τα πρώτα 5.5 χιλιόμετρα έχουν μεγάλη ανηφορική κλίση, με πολύ σαθρό έδαφος και θετική υψομετρική 1100 μέτρα- συνέδραμαν και πλήθος εθελοντών νεαρής ηλικίας καταφέρνοντας μια συνολικά άριστη διοργάνωση.

Διαβάστε περισσότερα: Ο 8ος ορεινός αγώνας τρεξίματος μήκους (Άσκιο Κοζάνης)

Δείτε το trailer του αγώνα για τον 4ο Ημιμαραθώνιο Βερμίου, που διοργανώνει ο ΣΕΒΑΣ Νάουσας

xirolivado246

Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία την Κυριακή 5 Ιουλίου 2015 ο 5ος αγώνας ορεινού τρεξίματος Ξηρολίβαδου, αντίθετα με την ονομασία του είναι καταπράσινο λιβάδι σε υψόμετρο 1230 μέτρα περιτριγυρισμένο από υπεραιωνόβια μαυρόπευκα και οξιές, σε απόσταση 18 χιλιομέτρων από την Βέροια. Παρά το ιδιαίτερο της ημέρας λόγο δημοψηφίσματος 300 δρομείς στήθηκαν στην γραμμή εκκίνησης για τα 14.5 χιλιόμετρα, ο αγώνας ξεκίνησε στις 9:30μ.μ.
Η διαδρομή άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις στους δρομείς και έφυγαν από το Ξηρολίβαδο με την υπόσχεση να επιστρέψουν του χρόνου.

Διαβάστε περισσότερα: 5ος αγώνας ορεινού τρεξίματος Ξηρολιβάδου

five olympus

Με επιτυχία έγινε την Κυριακή 28 Ιουνίου ο ποδηλατικός αγώνας του Πανελλήνιου πρωταθλήματος αναβάσεων με την επωνυμία «2η ανάβαση Ολύμπου».
Ο αγώνας μήκους 20 χιλιομέτρων ξεκίνησε από την περιοχή «Πλατανάκια» Δίου και τερμάτισε 2 χιλ. μετά το καταφύγιο «Μπουντόλα» στον Όλυμπο.

Διαβάστε περισσότερα: 5 Ναουσαίοι ποδηλάτες στην 2η ανάβαση Ολύμπου

marath great 2015 24320.000 χαμόγελα, ξεχωριστές στιγμές χαράς, ιδρύματα κοινωνικής προσφοράς που έστειλαν μηνύματα ζωής, υψηλό επίπεδο ανταγωνισμού σε όλους τους Δρόμους και ατελείωτες συγκινήσεις πρόσφερε ο επετειακός 10ος Διεθνής Μαραθώνιος «Μέγας Αλέξανδρος», που δικαίωσε τον τίτλο του μεγαλύτερου γεγονότος της χρονιάς στη Βόρεια Ελλάδα, βάσει μεγεθών αλλά και βάσει δυναμικής. Παρά το βροχερό καιρό, περισσότεροι από 20.000 δρομείς κάθε ηλικίας, από 9χρονους μαθητές Δημοτικών Σχολείων μέχρι τον 94χρονο Φώτη Πετρίδη, πλημμύρισαν τους δρόμους της Θεσσαλονίκης και της Μακεδονίας,

Διαβάστε περισσότερα: Επετειακός ο 10ος Διεθνής Μαραθώνιος «Μέγας Αλέξανδρος»!

Στην οικογενειακή ταβέρνα « ΨΑΘΑ» πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Παρασκευής 16/1/2015 η κοπή της βασιλόπιτας του Συνδέσμου Ελλήνων Βετεράνων Αθλητών Στίβου Νάουσας, παρουσία αθλητών και φίλων του Συλλόγου.

Στον σύντομο χαιρετισμό του ο πρόεδρος του ΣΕΒΑΣ Νάουσας Κώστας Σακελλάρης, συνεχάρη τους αθλητές για τις επιδόσεις τους και έθεσε τους στόχους και τον προγραμματισμό της νέας χρονιάς, oπου περιλαμβάνουν σημαντικές δράσεις που θα ανακοινωθούν τον επόμενο χρόνο, παράλληλα έγινε η παρουσίαση της νέας ιστοσελίδας του συνδέσμου .

Το φλουρί της βασιλόπιτας έτυχε η γραμματέας του συνδέσμου Ελένη Μαντσιου και στους φίλους ο Νικηφόρος Κοτζιαμπασης. Η εκδήλωση έκλεισε με μουσικό πρόγραμμα.

Βρίσκεστε εδώ: Αρχική Αγωνες - Φωτογραφιες Συμμετοχές 2016 34ος Μαραθώνιος της Αθήνας Uncategorised